Är ni i behov av kockar?

Att det råder brist på kockar det har väl ingen i branschen missat. Att sen få tag på kock med den kompetens man söker, där blir det än svårare. 

Kan jakten på kockar bytas till jakten på bra färdigmat där en kock redan gjort preppen, fast bara i ett annat kök. Fördelar:


- minimalt svinn

- hög och jämn kvalitet, nöjdare gäster

- lägre elkostnader

- mindre slitage på maskiner och utrustning

- lägre personalkostnad


Vi jobbar för hand med rena råvaror och vi tillsätter inga konstigheter som smakförstärkare, stabiliseringsmedel etc.


I stort sett hela vårt sortiment går utmärkt att få i bulkförpackning. Har ni vidare specifika önskemål så hör av er med dessa så ska vi göra vårt yttersta för att nå en bra lösning där ni kan vara med och påverka slutprodukten.


Vill du veta mer, skicka ett mejl till oss på info@vak-mat.se så bokar vi upp ett introduktoinsmöte.


Allt gott,

Pontus